Waarom?

Bouwen met Standing Construct betekent:

Bouwen met een écht aannemersbedrijf:
Standing Construct is een écht aannemersbedrijf en geen verkoop- of coördinatiebureel;
Standing Construct heeft eigen werknemers, metsersploegen, bouwvakkers in loondienst.
U handelt rechtsreeks met de aannemer, niet met verkopers, coördinatoren, bouwpromotoren enz... Eén aanspreekpersoon, één bouwovereenkomst!

Kwaliteit aan de beste prijs:

  • Ons werk is onze reclame, de meeste van onze klanten bekomen wij door positieve kritieken van familie of kennissen voor wie we in het verleden reeds gebouwd hebben.
  • Wij besteden geen absurde bedragen aan beursstanden, reklamecampagnes en andere veelkostende vormen van klantencontact. 
  • Wij werken zonder commissieverkopers. Een verkoper heeft in de woningbouw gemiddeld 5% commissie op het bedrag van de woning die hij verkoopt, al gauw een €15.000.
    Buiten het begeleiden van uw aankoop krijgt U voor dit bedrag niets terug.
    Door de besparing van deze commissie kunnen wij onze klanten voor datzelfde bedrag een meerwaarde aan materialen bieden waarvan ze levenslang profiteren. 
  • Wij kopen al onze materialen steeds bij dezelfde leveranciers. Hierdoor krijgen wij aanzienlijke kortingen waarvan U op uw beurt ook kan genieten.

Vaste prijs, geen supplementen:

Een prijs is een prijs!
Op voorhand wordt alles goed besproken en gecontroleerd (ligging grond, materiaalkeuze etc ...) zodat U niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Vaste bouwtermijn:

Door onze jarenlange ervaring inzake planning en het in eigen beheer hebben van bouwvakkers garanderen wij U een gemiddelde maximale bouwperiode van 120 werkdagen, 6 maanden voor een gezinswoning. Wordt deze periode overschreden dan betalen wij U per dag vertraging een boete, dit wordt contractueel vastgelegd

Financiële zekerheid:

Wij vragen géén voorschot, zolang niets is gebouwd hebt U niets betaald.
De facturatie gebeurt volgens de uitgevoerde werken, U hebt nooit iets betaald dat nog niet gerealiseerd is.

Zekerheid van vakmanschap en correct ondernemerschap:

Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap is bouwen met Standing Construct zowel financieel als kwalitatief een zekere manier van bouwen.
Standing Construct is een geregistreerd aannemersbedrijf in 10 verschillende categorieën.

Eerste keus materialen en werkwijzen:

Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen met keurmerk en beproefde werkwijzen wordt U een huis voor het leven gegarandeerd. Al onze bouwvakkers zijn opgeleide, vakbekwame mensen die een jarenlange ervaring combineren met de nieuwste evoluties en technieken.

Voordelen van woonklaar bouwen combineren met eigen keuzes maken:

Standing Construct biedt U het voordeel van woonklaar bouwen, heel de administratieve rompslomp wordt voor U gedaan. Tevens hoeft U zich niet te bekommeren met het contacteren van verschillende afwerkingsbedrijven, met het zelf moeten plannen van de werken, opvolgen en controleren van de uitvoering ervan, nakijken of alles volgens afspraak verloopt enz...
Wat wij U echter niet ontnemen is de mogelijkheid tot kiezen van alle afwerkingsmaterialen,
van A tot Z aan de werkelijke prijzen die U evengoed als "zelfbouwer" of als "bouwer met afzonderlijke aannemers" zou bekomen.